Τ Α Υ Τ Ο Τ Η Τ Α


Είμαστε ένα δυναμικά εξελισσόμενο δικηγορικό γραφείο, εμψυχωμένο από άρτια καταρτισμένους επιστήμονες  που παρέχουν νομικές υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων, με συνέπεια, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.Ο Ρ Α Μ Α


«A u t   v i a m   i n v e n i a m   a u t   f a c i a m»

«Ή   θ α  β ρ ο ύ μ ε τ ο   Δ ρ ό μ ο   ή   θ α   τ ο ν   φ τ ι ά ξ ο υ μ ε».


Στόχος μας είναι το όνομά μας να παγιωθεί ως συνώνυμο της υψηλής ποιότητας νομικών υπηρεσιών και της επιτυχίας. Με σεβασμό στο Σύνταγμα, τους Νόμους και τους θεσμούς, και με πίστη στις αξίες και τα ιδανικά που μας διέπουν.

Στοχεύουμε στην απόλυτη επιτυχία του εγχειρήματος του κάθε μας πελάτη. Μέσα από την επιτυχία του πελάτη μας επιτυγχάνουμε εμείς.  Για το σκοπό αυτό κινητοποιούμε όλη τη γνώση, την πείρα, και το στρατηγικό σχεδιασμό που απαιτούνται προκειμένου να επιτύχουμε τους στόχους του, διαχειριζόμενοι αποτελεσματικά όλους τους κινδύνους και τα εμπόδια, δίνοντας ρεαλιστικές και βιώσιμες λύσεις.Φ Ι Λ Ο Σ Ο Φ Ι Α


1. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Η νομική μας πραγματικότητα, αναδιαμορφώνεται καθημερινά, ανάλογα με τα τεκταινόμενα στην κοινωνία και την οικονομία. Είναι αδύνατη η παροχή άρτιας και αποτελεσματικής νομικής κάλυψης, χωρίς την εξειδίκευση  αλλά και τη συνεργασία του σύγχρονου νομικού με άλλους επιστημονικούς κλάδους. Για τους λόγους αυτούς, η ομάδα μας αποτελείται από νομικούς συμβούλους εξειδικευμένους σε όλους τους τομείς του δικαίου. Παράλληλα, διαθέτουμε τη δυνατότητα συντονισμένης αντιμετώπισης οποιουδήποτε προβλήματος με τη συνδρομή και άλλων επιστημόνων-συμβούλων-πραγματογνωμόνων από τους τομείς της οικονομίας (φοροτεχνικούς –συμβούλους επιχειρήσεων-συμβούλους επενδύσεων-συμβούλους ακινήτων), τους τομείς της τεχνικής (μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων) και της ιατρικής-ιατροδικαστικής επιστήμης.
2. ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Χαρακτηριζόμαστε από ενθουσιασμό για το αντικείμενό μας, δυναμισμό και ανησυχία πνεύματος, πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις. Τα πολυσχιδή και σύγχρονα νομικά ζητήματα, το νέο διαρκώς εξελισσόμενο οικονομικό περιβάλλον, η πολυνομία και η ανασφάλεια δικαίου αποτελούν τις σημαντικότερες προκλήσεις μας.   


3. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΣΧΕΣΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Στόχος μας είναι η πλήρης και αποτελεσματική υποστήριξη των δικαιωμάτων του πελάτη μας και η αρτιότερη προώθηση των συμφερόντων  και έννομων αγαθών του, η αποτελεσματικότερη επιδίωξη των επιχειρηματικών του στόχων, η πρόληψη και διαχείριση των κινδύνων και η υπεύθυνη και εξατομικευμένη παροχή συμβουλευτικών κατευθύνσεων, υπό συνθήκες πλήρους διαφάνειας, ηθικής ακεραιότητας, εχεμύθειας και εμπιστοσύνης.
4. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ, ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ  ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ.

Η αντιδικία , ή αλλιώς ο δικαστηριακός αγώνας, ενίοτε αποτελεί διαδικασία παρωχημένη και αναποτελεσματική, διότι συχνά συνεπάγεται σπατάλη πολύτιμου  χρόνου και χρήματος, χωρίς πάντα να επιφέρει τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα. Οι σύγχρονες διαφορές ζητούν άμεσες και βιώσιμες λύσεις. Για το λόγο αυτό θέτουμε ως αρχή μας την πρόκριση –προτίμηση τρόπων εναλλακτικής επίλυσης διαφορών (alternative dispute resolution), προσπαθώντας η αντιδικία να αποτελεί την  έσχατη λύση, μετά από σειρά διαπραγματεύσεων και προσπαθειών εξωδικαστικής επίλυσης των διαφορών.  

                           `

Αρχική Σελίδα

Προφίλ

Η πρώτη συνάντηση

Η Ομάδα

Νομικά Νέα

Άρθρα-Δημοσιεύσεις

Αποφάσεις

Portfolio

Συχνές Ερωτήσεις

Links

Επικοινωνία

> κορυφή σελίδας

περιοχές που εξυπηρετούμε

Αρχική Σελίδα

περιοχές που εξυπηρετούμε