Αρχική Σελίδα

Η πρώτη συνάντηση

Η Ομάδα

Νομικά Νέα

Άρθρα-Δημοσιεύσεις

Αποφάσεις

Portfolio

Συχνές Ερωτήσεις

Links

Επικοινωνία

 

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΗ πρώτη συνάντησή μας με τον πελάτη είναι καθοριστική για την κατανόηση του προβλήματος και την εξατομίκευσή του.  Κατ’ αρχήν συγκεντρώνουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που εξατομικεύουν την υπόθεση, τα στοιχεία και τα έγγραφα που απαιτούνται και συνεκτιμούμε όλες τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του πελάτη μας και τη φιλοσοφία ή το όραμά του.

Συνεργαζόμενοι μαζί του, θέτουμε τον στόχο προς επίτευξη και τον ενημερώνουμε γραπτώς για τον εκτιμώμενο απαιτούμενο χρόνο και το εκτιμώμενο απαιτούμενο κόστος,  καθορίζοντας ταυτόχρονα τα επόμενα στρατηγικά μας βήματα.     

Για μια πρώτη συνάντησή μαζί μας καλέστε για να κλείσετε ένα ραντεβού στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-7247078 ή στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία επικοινωνίας Σας και σύντομη περιγραφή του προβλήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση: mail@dikografo.grΧρήσιμη Συμβουλή:


Όσο πιο πολλά στοιχεία έχουμε διαθέσιμα στην πρώτη συνάντηση και όσο πιο σαφές είναι το αίτημά Σας, δηλαδή το τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε, τόσο πιο αποτελεσματική θα είναι η προσέγγισή μας.   

Επομένως είναι χρήσιμο κατά την πρώτη συνάντηση να έχουν συγκεντρωθεί όλα τα σχετικά με την υπόθεση έγγραφα σε απλά φωτοτυπικά αντίγραφα, προκειμένου να έχουμε μία όσο το δυνατόν πληρέστερη εικόνα της υπόθεσης και  εφόσον συνεργαστούμε, να προβούμε άμεσα στη δημιουργία του σχετικού φακέλου δικογραφίας.  

Ανάλογα με τη φύση της υπόθεσης τα έγγραφα αυτά διαφέρουν, επομένως είναι χρήσιμο να συμβουλευτείτε τη σελίδα που αφορά στο συγκεκριμένο τομέα δικαίου που Σας ενδιαφέρει, για περισσότερες πληροφορίες.


                                                                                                                                 

>

Προφίλ

κορυφή σελίδας

περιοχές που εξυπηρετούμε

Αρχική Σελίδα

περιοχές που εξυπηρετούμε